Naturisme Chili

Naturisme Chili
Playa Luna is het eerste en unieke naaktstrand voor naturisten in Chili. Playa Luna is gelegen op ongeveer 1 1/2 uur van de hoofdstad Santiago, in een beschermd gebied, bij Horcón, omgeven door een prachtig landschap van rotsen en bossen. Tijdens de zomer wordt het strand druk bezocht door leden van de Club Playa Luna. Daarnaast ook door andere nudisten uit het gehele land, die worden aangetrokken door de mooie vrouwen, de vriendelijkheid van de vaste bezoekers en de sfeer, alsmede zijn natuurlijke charme en prachtige zonsondergangen.
Playa Luna was voorheen bekend als Playa El Clarón of Playa La Iglesia, het ligt op ongeveer zes kilometer ten noorden van Horcón. Het strand is 500 meter lang en is gelegen in een gebied, dat van grote ecologische waarde is, vanwege de grote verscheidenheid aan vogels.
U bereikt Playa Luna, door een wandeling van ongeveer 40 minuten over het strand langs de kliffen van Horcón, ook via het streekvervoer kunt u bijna tot aan Playa Luna geraken. Een ander alternatief zijn de georganiseerde reizen door Turismo Playa Luna. Het grote voordeel is het klimaat , als het bij ons winter is, is het al volop zomer in Chili. U kunt het strand in Chili dan ook het best bezoeken van januari tot april.
Playa Luna Club behoort tot de international naturisten vereniging. Meer info en afbeeldingen kunt u vinden op www.naturismo.cl. Playa Luna een onbekende  naturisten bestemming , maar zeker de moeite waard.