Naturisme in Israël

 Ga'ash beach
Israël en naturisme vakantie, het zal niet snel bij u opkomen. Bij naturisme denkt u aan vrijheid, Israël wordt eerder gekenmerkt door sterke religieuze overtuigingen.

 Israël is een land waar mensen normaal hun huizen niet verlaten zonder volledig gekleed te zijn. Het is zeker geen land, waar u denkt mensen te kunnen ontmoeten die het natursime praktiseren. 

Toch is het mogelijk. Sterker nog, al meer dan twee decennia heeft Israël een naturisten vereniging. De leden huren vaak een woning of een zwembad, of ze ontmoeten elkaar op een gesloten strandgedeelte. Als u het nog steeds niet kunt geloven, dat dit gebeurt in een land gelegen in het Midden-Oosten, kijk maar eens op de bekende stranden in Israël voor degenen die niet religieus zijn. Hier treft u een gemengd publiek en zult u zeker topless vrouwen kunnen zien. 

De naturisten in Israël wijzen de toeristen de weg naar de naturisten stranden. Vragen is dus belangrijk en vervolgens kunt u uw zwembroek in het hotel achterlaten, maar vergeet niet de zonnebrandcrème.
Een van de meest bekende naturistenstranden is het Ga'ash beach. U vindt het ten noorden van Tel Aviv, ten noorden van Herzliya, maar ten zuiden van de stad Netanya aan de Middellandse Zee.

Ga'ash beach ligt binnen een nationale park, een beschermd gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Het strand is niet alleen populair bij naturisten, maar ook is het bekend als homo strand. U treft er waarschijnlijk meer mannen dan vrouwen.


Een prima plek om te verblijven is trouwens het Hamei Ga'ash Thermal Pools Kibbutz Ga'ash, het ligt op ongeveer vijf minuten van Herzliya. Het biedt diverse therapeutische water faciliteiten, minerale bronnen. Het water met vele mineralen, zouten en zwavel en een temperatuur tussen de 37 en 40 graden Celsius bezit natuurlijke helende eigenschappen. Daarnaast zijn er diverse massages mogelijk en zijn er natte en droge sauna's. Natuurlijk is er een zwembad en een koosjer restaurant en een café.

Pure verwennerij en een oase van ontspanning in een rustieke omgeving.