Naturisme in Panama

Panama is een prima vakantiebestemming. Naturisten kunnen terecht op het strand Playa de las Suecas op het eiland Isla Contadera zie kaart.
Panama is een bevoorrecht land, niet alleen voor haar locatie in Midden-Amerika, maar ook omdat het grondgebied wordt omringd door de wateren van de Caribische Zee, in het noordwesten, maar ook door de Stille Oceaan in het zuidoosten. Panama is trots op een eindeloze diversiteit aan flora en fauna. Het milde klimaat, typisch tropisch, maakt het een interessante bestemming voor toerisme, met name eco-toerisme, maar ook als u wilt genieten van zon en strand. De naturisten, die het land graag wat beter willen leren kennen, adviseer ik om een bezoek te brengen aan de Archipel Las Perlas in de Golf van Panama. Een reeks van kleine en idyllische eilandjes kunt u vinden in het zuiden van het land. Echter, het bekendste eiland van Las Perlas is het Isla Contadora. U bereikt het eiland vanaf de hoofdstad van Panama met het vliegtuig in 15 minuten en met de boot in ongeveer twee uur. Het is werkelijk een prachtig eiland, met twaalf stranden en met  het enige officiële naturistenstrand van Panama, Playa de las Suecas  (vertaald strand van de Zweedsen). U kunt een rondleiding krijgen over dit paradijselijke eiland, deelnemen aan diverse watersporten, of alleen genieten van de stranden, de turquoise zee en de weelderige flora.
Playa de las Suecas is één van de vijf officiële stranden op het eiland, maar het is het unieke nudistenstrand. Het strand ligt bijna verborgen, het is gelegen in het zuidwesten van het eiland en kan te voet worden bereikt. Neem twee croissants mee en geniet samen of alleen van dit paradijs.