Naturisme Mexico

Naturisme Mexico
Mexico is waarschijnlijk een van de meest fascinerende reisbestemmingen in het algemeen. Mexico heeft ook alles te bieden voor een wel geslaagde naturisme vakantie. Het land kent een enorme diversiteit. De meer dan 10.000 kilometer kustlijn betovert met prachtige baaien, witte koraal zand en kristalhelder water, daarnaast zijn er het gehele jaar door aangename temperaturen. Van luxe badplaatsen met veel watersportmogelijkheden, tot slaperige vissersdorpjes met kleine baaien en tot een verborgen paradijs voor natuurliefhebbers. In Mexico vindt iedere zonaanbidder een plaats, die hij zoekt. Mexico heeft tropische regenwouden en prachtige stranden. Niet minder divers zijn de culturele bezienswaardigheden van het land, maar natuurlijk wilt u weten waar u een naturistencomplex kunt vinden. 
Op het schiereiland Yucatan aan de Riviera Maya ligt het naturisten Hotel Hidden Beach Resort. Het all-inclusive naturisten hotel ligt aan een Caribisch strand en dat op slechts één uur rijden met de auto vanaf het international vliegveld van Cancun. De Maya ruïnes van Tulúm liggen op slechts 25 minuten. De mooie architectuur van het in 2010 volledig gerenoveerde naturisten hotel, biedt 42 prachtige, luxe suites met uitzicht op zee en een jacuzzi. Het hotel is dan ook populair bij een internationaal publiek. Een naturisten zwembad, ligstoelen bij het zwembad, of in de schaduw op het naaktstrand, een uitgebreid animatie programma en natuurlijk een all-inclusive verzorging laten u niets te wensen over.
Het Desire Resort & Spa is een complex voor naturisten gebouwd in Mexicaanse stijl. Het is gelegen aan de Caribische kust van het schiereiland Yucatan. Het is de meest populaire bestemming voor Europeanen in Mexico. Het Desire Resort & Spa is het beste swinger hotel voor paren. Kleding is optioneel en de leeftijdsgrens voor de paren ligt op 21 jaar. Het is gelegen in de buurt van Puerto Morelos, een klein vissersdorp, dat in de afgelopen jaren is gegroeid tot een stadje, maar nog steeds de sfeer heeft weten te behouden. De internationale luchthaven van Cancun bereikt u met de auto in ongeveer 20 minuten. Playa del Carmen bereikt u in ongeveer 45 minuten. Het 4 sterren all-inclusive hotel aan de Riviera Maya werd begin 2003 geopend. De cultuursteden van de Mayas, Tulum en Chichen Itza liggen op een steenworp. Het ligt tussen de turquoise zee met een fijn zand naaktstrand en een tropisch bos met wuivende kokos palmbomen en exotische planten. Aan het grote naturisten zwembad met uitzicht op het naaktstrand  zorgt het animatie team voor voldoende vertier. Geniet van de zon en tank hernieuwde liefde, maak plezier en ben de persoon die je altijd al had willen zijn. Ontmoet gelijkgestemde koppels, of geniet alleen van uw partner.