Naakt cruise

U bent op zoek naar een naturisme vakantie maar u wilt eens een keer iets anders, dan is wellicht een naakt cruise iets voor u. Als u houdt van naaktfietsen, dan zal een naaktcruise u zeker bevallen. Aan boord heerst een ongedwongen sfeer en het grote voordeel u hoeft veel minder bagage mee te nemen. Heeft u ook genoeg van naaktstranden en maakt u zich geen zorgen over het ontbreken van designkleding, design treft u alleen aan in zonnebrillen en accessoires zoals handtassen en sieraden, dan is een naakt cruise echt iets voor u. Zelfs een bikini of zwembroek heeft u niet nodig. Misschien wel tijdens het Captain's Dinner. Als u denkt dat naakt cruise iets is van de laatste tijd heeft u het overigens mis. Het bedrijf  Bare Necessities Tour and Travel organiseert al meer dan twintig jaar naakt cruises veelal in de Caribbean, op zowel kleine als grote schepen. Zowel in het jaar 2019 en 2020 zijn er weer diverse mogelijkheden.
Naakt cruises zijn mogelijk in vele delen van de wereld o.a. in Mexico, Bahamas, Saint Martin en Fiji. Dichterbij huis zijn naturist cruises mogelijk in Kroatië en Griekenland de Ionische eilanden.
Specialisten bieden ook gay cruises en swinger cruises aan, voor swinger een totaal nieuwe belevenis om nieuwe gelijkgestemden te ontmoeten. Voor iedereen is er wel iets te vinden en te ontdekken, probeer het maar eens en laat u verrassen.