Naaktstranden op Cyprus

Governor’s Beach
Cyprus is een populaire bestemming voor naturisten, dit vanwege de vele prachtige naaktstranden.
De schitterende landschappen, gecombineerd met kristalhelder water en een sprankelende zon, zijn de perfecte omstandigheden voor een vakantie zonder kleding.
Hieronder zal ik een opsomming geven van de vijf beste naaktstranden op het eiland Cyprus.






  1.  Cape Gat/Greko: dit strand aan de oostkant van het eiland is een perfecte plek voor naturisten om te bezoeken.  Dit naakt strand biedt een geweldige omgeving en sfeer. U kunt er de onderwaterwereld verkennen, prima snorkelen en zonnen in aan een kleine baai met voldoende privacy. Verschillende lokale families komen ook naar dit strand om naakt te zwemmen. Het strand ligt dichtbij Ayia Napa.
  2. Melissi Beach: ten oosten van Ayia Napa is een andere favoriete optie voor naturisten, maar deze plek is een beetje moeilijk bereikbaar. Verlaat de weg direct na het Melissi Beach restaurant, loop een beetje naar boven, in een paar stappen bereikt u de blauwe vlag strand, nu naar rechts en u ziet de rotsen. Vanwege de mindere toegankelijkheid wordt dit strand hoofdzakelijk bezocht door nudisten paren.
  3. Governor’s Beach: dit was ooit het officieuze "officiële" naaktstrand van Cyprus. Het is een van de oudste naaktstranden op het eiland en een must voor elke naturist. De kleine gebieden van donker zand zijn verleidelijk. Het strand bestaat uit kiezels en zand, prachtige weiden zijn ideaal om te wandelen. Het helderblauwe water en het strand, maken het het misschien wel tot het mooiste van Cyprus.
  4. Avdimou: dit strand is een paradijs voor naturisten die schoonheid en privacy weten te waarderen. Dit strand heeft de reputatie als het niet officiële nudistenstrand van Cyprus.Bij het strand een bord dat waarschuwt dat naaktbaden illegaal is en dat u zich bevindt binnen de Britse militaire basis en het Cypriotische recht niet geldt. Nog steeds slagen mensen erin om redelijke privé hoekjes te vinden op dit strand.
  5. Ag Georgios Coves: de naam suggereert dat het een schuilplaats is voor nudisten, maar het is echt een strand dat wordt bezocht door naturisten. Dit spectaculaire strand kunt u eenvoudig bereiken. Dit strand kent zo veel afgelegen gedeeltes, zelfs wanneer er veel naturisten zijn waant u zich nog alleen. De rotsen en kliffen zijn kenmerkend voor dit strand.  
Naast bovengenoemde naaktstranden, zijn er verschillende andere naaktstranden op het eiland.
Wilt u genieten in eenzaamheid in pure vrijheid, kies voor Cyprus.