Naturisme paradijs op Rhodos

Het uitzicht op de grote blauwe zee, wandelingen over geplaveide straten, rijke geuren van de Griekse keuken, een verblindende zon en heerlijke stranden. Dit is wat vele toeristen verwachten van de mythe Griekenland. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer toeristen op zoek naar een hotel waar naakt zijn geen taboe is, waar naakt zijn zelfs wordt verondersteld. Naturisten vinden zo'n paradijs op het eiland Rhodos.
Het complex Naturist Angel Club hotel ligt in Paradisi, 18 km van Rhodos stad. Het naturisten hotel opende op 15 juli 2013 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer bekend hotel onder naturisten. 
Het hotel is een hemel op aarde voor nudisten die komen van over de hele wereld. Iedereen kant naakt verblijven in de buiten ruimtes van het hotel waaronder: het restaurant, bar bij het zwembad, rond het zwembad op het terras. Als de bezoekers naar de kamer gaan slaan ze meestal discreet een handdoek om.
Eigenlijk is men allen volledig gekleed bij aankomst.
De eerste toeristen kwamen uit Turkije en Israël, maar inmiddels weten naturisten uit de hele wereld het complex te vinden. Vooral in het hoofdseizoen ins Naturist Angel Club hotel bijna volledig volgeboekt, wees dus tijdig met uw reservering. Het hotel bestaat uit 64 bedden. Er zijn geen eenpersoons kamers, maar uitsluitend kamers welke geschikt zijn voor paren en families. Het complex beschikt ook over een kiezelstrand, maar veel gasten geven de voorkeur aan het naturistenstrand van Faliraki. Dit strand bereikt u met de auto in 15 minuten.