Naturisme in Vietnam

Gia Long waterval
Naakt baden in Vietnam is stap voor stap steeds meer geaccepteerd door de bevolking in Vietnam.
Hieronder zal ik voor u een aantal plaatsen beschrijven waar u naakt kunt genieten van de natuur en de zon, alleen of met uw partner, gezin, vriend of vriendin.


Het eiland Phu Quoc. Het grootste eiland van Vietnam is gelegen in een deel van de zuidelijke provincie Kien Giang.  Het eiland Phu Quoc is bekend om de prachtige stranden, de ongerepte natuur, de gemoedelijke ontspannen sfeer, de vriendelijke bevolking en de fantastische omstandigheden om te duiken en te snorkelen. Het grootste deel van het eiland behoort tot het nationale park. U kunt naakt baden onder romantische watervallen, of op stranden aan kleine en onbewoonde eilandjes. Son Tra schiereiland. Son Tra is een prachtig schiereiland op ongeveer 10 kilometer van  Da Nang City, lange witte zandstranden, ongerepte bossen en schilderachtige landschappen, zijn bepalend voor het gebied. Son Tra is de thuisbasis van meer dan 1000 verschillende plantensoorten, 51 vogels, 15 reptielen en 42 soorten koraal. 
Omgeven door de zee en de beboste gebieden, beschikt Son Tra over verschillende stranden zoals Bai Bac, Bai Nam and Bai But. Een paradijs voor als u wilt zwemmen en vissen. U kunt ook een duik nemen en de exotische koraalriffen verkennen. Bai Bac Beach is ideaal voor surfers, een sterke wind en hoge golven bieden ideale omstandigheden. Bai But en Bai Nam zijn meer geschikt voor het scuba duiken.
Son Tra is verbonden met Da Nang via de langste kabel brug in Vietnam, de Phuoc Thuan Bridge. U kunt hier naakt baden op diverse kleine strandjes, die van bovenaf door rotsen worden afgeschermd.
Gia Long waterval. De Gia Long is een zeer mooie waterval, ongeveer 30 meter in hoogte, 100 meter breed en omgeven door de jungle. U vindt de waterval op de Serepok Rivier in het Krong Ana district en wel op 94 kilometer van Gia Nghia, in de richting van de rijksweg no.14 (naar Buon Ma Thuot). De omgeving is werkelijk erg romantisch, hier voelt u zich werkelijk één met de natuur.
De banken van de rode rivier in Hanoi. U zult wellicht verbaasd zijn, maar er is een naaktstrand in Hanoi en zelfs in het centrum van de stad. Op deze alluviale bank is naakt zwemmen en zonnen al meer dan tien jaar heel gewoon. Het strand is gelegen aan de voet van de Long Bien Bridge, mannen zwemmen er naakt en beoefenen yoga, zelfs al de temperatuur in de winter daalt tot 5 graden Celsius.