Naaktstranden Normandië Frankrijk

Normandië Frankrijk als je er éénmaal bent geweest, kom je terug, dat geldt voor iedere toerist en zeker ook voor de naturist. De regio blijft boeien en iedere zult blijven ontdekken. 

Naturisten komen reeds tientallen jaren naar Normandië, hoewel topless overal is toegestaan, kunt u aangewezen naaktstranden moeilijk vinden in Normandië.
Een breed scala aan sportieve en toeristische activiteiten in diverse plaatsen zoals: Mont-Saint-Michel, Cherbourg, Caen, Lisieux, Evreux, Le Havre, Alencon, Etretat, Dieppe, Avranches, Rouen, Lyons-la-Forêt, Deauville, e.d. behoren tot de mogelijkheden.

Een bezoek in Normandië gaat natuurlijk ook terug in de tijd, natuurlijk zijn er de landingsstranden bekend van de invasie in het jaar 1944 en de vele musea.
De gastronomie heeft ook bijgedragen aan de reputatie van deze mooie streek waar appelbomen bloeien in de Calvados het hart van Normandië. De Calvados is onlosmakelijk verbonden met de Slag om Normandië, hier vind u dan ook veel van terug in de musea en steden.

In Normandië vindt u een beperkt aantal naaktstranden.
U vindt een naaktstrand in Yport en in de uitgestrekte duinen van Merville kunt u ook naadloos bruin worden. Evenals op de stranden hieronder.
La Pointe du Banc - 50430 Saint Germain sur Ay.
7 chemin des Coteaux
14810 Merville Franceville Plage.
Pointe d'Agon-Coutainville
50230 Agon-Coutainville.
L'Escamet
76980 Veules les Roses
L’Escamet.,2,5 km lopen vanaf het strand van Veules les Roses, in de richting van St Valery en Caux, bij vloed geen strand en getolereerd door de gemeente.

Naturisten clubs zijn er meerdere in Normandië.
Naakt sporten zoals volleybal, jeu de boules of fietsen, naakt in het zwembad, naakt grillen, dat alles maakt een naakt vakantie in Normandië aantrekkelijk in o.a. :
Club de Soleil de la Porte Ocean.
Nature et Soleil de Normandie.
Espace de la Pomme Naturiste Doree. 
Saint Germain Naturiste, Club de Soleil Normandië Maine.
Club Naturiste du Bois Mareuil. 

Leuke naturistencampings in Frankrijk vindt u hier.