Naturisme accommodatie Andalusië

Naturisme in het Spaanse Andalusië. Geen andere regio in Spanje weet de bezoekers zo te betoveren als Andalusië. Het licht, de vreugde van de mensen, de vele architectonische sporen van de Moorse overheersing, de mooie stranden en diverse landschappen weten liefhebbers elk jaar voor een vakantie naar Andalusië te trekken. Vooral door de prachtige stranden, de mensen en het geweldige klimaat, waarbij zelfs in de maanden maart en november 20 graden Celsius kan worden bereikt. Voor meer specifieke informatie over Andalusië kunt u terecht op mijn Spanje blog. Hieronder zal ik diverse naturisme accommodatie weergeven.

  • Costa Natura Naturist Resort in Estepona. Costa Natura was het eerste naturisten dorp in Spanje, het is gelegen aan de oevers van het naaktstrand. Carretera de Cadiz Km 151, (Cadiz-Malaga), 29680 Estepona (Málaga).
  • Hotel Vera Playa Club  Almeria. Het eerste naturisten hotel (282 kamers), van de Spaanse hotelketen Playa Senator. Hotel Vera, Carretera de Garrucha - Villaricos s / n, 04620 Almería.
  • Appartementen Natsun. Vera, 04620 ALMERÍA.Crta. de Garrucha een Villaricos Apdo. 129, 04.620.
  • Hotel La Macarena Málaga (alleen volwassenen), Carretera Arena E / 259, Vélez-Málaga (Málaga).
  • Naakt camping Andalusië. Camping Almanat in Almayate. Deze camping is gelegen op 28 km van Málaga en 2 km van Torre del Mar. Hier kunt u het hele jaar als naturist genieten. Aan het naaktstrand van Almayate, aan de vruchtbare oever van de rivier Vélez. Met zo'n 220 plaatsen en voorzien van water en elektriciteit, een perfecte service en comfort, schijnt hier bijna altijd de zon. Carretera N-340, Km 269 Carril Torrealta S / N 29749 Almayate (Málaga).


Tussen Alcaucin en Periana vindt u op het platteland van de Axarquia, Los Pajaritos Tontos, een adult only appartement, geschikt voor 1-2 personen. Los Pajaritos Tontos betekent rust, ontspanning en natuur, een heerlijk zoutwaterzwembad, naturisme is toegestaan.