Naaktstranden in en rond Malaga

Cabopino
De meeste luchtvaartmaatschappijen laten u alleen een kleine hoeveelheid handbagage meenemen. 
10 kg is niet veel als u alleen reist met handbagage. Zou het niet eenvoudiger zijn om uw badpak, bikini of zwembroek thuis te laten?.

Sommige van de beste stranden van Malaga zijn alleen voor naturisten. Meestal bent u ver van de snelweg verwijderd en bevindt u zich midden in de natuur, in prachtige landschappen, met prachtig zand en rustige plaatsen. Dus als u uw lichaam helemaal wilt bruinen op een plek waar u coole mensen kunt ontmoeten, bezoek dan de beste naaktstranden in Malaga.

De Costa del Sol is een van de meest bezochte kusten van Spanje. Toeristen uit heel Europa en de rest van de wereld komen hier om in de zon te recreëren en te ontspannen op het strand.

Als u naakt wilt baden, hoef u niets anders te dragen dan uw glimlach en u heeft gewoon een lijst nodig met de naaktstranden van Malaga. Er zijn exclusieve naaktstranden, gemengde stranden en gay naturistenstranden.


  1. Start in Estepona, richting Costa Natura en zoek de borden naar Playa Arroyo Vaquera. In de naam vindt u natuurlijk een aanduiding, omdat Costa Natura natuurlijke kust betekent. Dit is een zeer populair strand waar u ligbedden kunt huren en waar douches en toiletten zijn.
  2. Vervolgens Marbella, de high society laat soms graag hun merkkleding thuis en gaat naakt zwemmen.  Cabopino, ook bekend als Artola-strand of Dunas de Artola, is eveneens een naaktstrand. dit strand ligt dichtbij Marbella en heeft een extra gedeelte voor homo's en lesbo's. Hier kunt u ook uitstekend surfen,  wat vaak problematisch is aan de Costa del Sol vanwege het gebrek aan golven. 
  3. Op naar Benalmádena en naar het strand van Benanatura, dat sinds 1976 bestaat voor naturisten. Dit strand is uitgerust met douches en toiletten en wordt omgeven door zandduinen en pijnbomen.
  4. Het strand van Guadalmar of San Julián is een drie en een half kilometer lang donker zandstrand. Zandig, kalme golven en schoon. Hier kunt u kort voor vertrek nog snel een beetje bijkleuren,  het strand van Guadalmar ligt heel dicht bij de luchthaven.
  5. Op naar Torre del Mar. Almayete is een geweldige plek voor degenen die graag naakt gaan zwemmen. Dit strand is erg rustig en afgelegen, zeker een bezoek waard! Zelfs het restaurant, dat zich op dit strand bevindt, is voor naturisten. Dit strand is ook geschikt voor de LGBT-scene.
  6. In Nerja kunt u een middag in de stalactietengrotten combineren met een uitstapje naar het strand. Alberquillas is het ideale naaktstrand in de omgeving, geïsoleerd door 75 meter hoge kliffen. Als u langer in Nerja verblijft, kunt u ook wandelen langs de Rio Chillar. Daarnaast is een deel van het strand ook gemengd. Ontdek nog veel meer mooie stranden van Nerja, evenals de lekkerste restaurants van de stad.
  7.  Net buiten Málaga is nog een strand om naakt te zwemmen, wat ook de moeite van het vermelden waard is. Gelegen aan de Costa Tropical is het strand van La Herradura. Een andere excursie kunt u maken naar het Cantarriján strand. Het strand bestaat uit twee delen, één voor aangeklede zwemmers en één voor naaktzwemmers. Het strand is vooral grind, maar het gebied is erg mooi en rustig. In het gebied van de geklede zwemmers is ook een bar, dus neem een ​​handdoek of short mee. Cantarriján is ook geschikt voor homoseksuelen.

Tegen het einde van de lente wordt de zon heel sterk langs de hele kust. Dus als u van plan bent om naakt te zijn, vergeet dan niet om zonnebrandcrème in te pakken. Aan de Costa del Sol en de Costa Tropical zijn er diverse stranden en als u op zoek bent naar naaktstranden, dan vindt u nu zeker wat u zoekt.