Naaktstranden Sydney, Australië

Binnenkort een verjaardagsfeestje en u ziet nog wat bleekjes. U heeft reeds een prachtig kostuum aangeschaft, geniet dan eens van de zonnestralen op een naaktstrand. U zult volledig verlost zijn van de witte lijnen en u zult extra zelfvertrouwen krijgen. Naakt gaan op het strand is zo'n bevrijdende ervaring en Sydney in Australië biedt u de beste naaktstranden, die u in de Australische zomer kunt bezoeken.


  1.  Lady Jane Nudist Beach: ligt net ten zuiden van de haven, tussen South Head en Camp Cove. Het strand heeft een fantastisch uitzicht en iedereen is welkom. Officieel is dit strand reeds in 1976 aangemerkt als naaktstrand. Het strand is populair en u zult dan ook vele naakte lichamen zonnend en zwemmend aantreffen.
  2. Werrong Nude Beach: is een geweldige stop voor een ieder, die graag één wil zijn met de natuur en houdt van een beetje avontuur. Dit strand ligt ongeveer een uur ten zuiden van Syndey, aan de zuidkant van het Royal National Park. Vanaf daar moet u nog zo'n 2 km wandelen om het strand te bereiken. Zodra u aankomt, wordt u weggeblazen door de sereniteit. Het enige probleem is dat zwemmen niet wordt aanbevolen vanwege de gevaarlijke branding. Als u echter alleen op zoek bent naar een plek om van de zon te genieten, is er nergens beter dan hier.
  3.  Birdie Nudist Beach: ligt aan de Central Coast, tussen Wybung Head en het schiereiland Budgewoi. Als je in de buurt bent zorg dan dat je dit strand bezoekt.
  4.  Little Congwong Nudist Beach: Oké, dus dit is niet echt een officieel naaktstrand, maar de afgelegen locatie maakt het een geweldige plek om een duik te nemen. Little Conwong is een klein gebied vlak bij het Congwong-strand en de enige toegang is via een korte wandeling vanaf het hoofdstrand. Dus als u een beetje brutaal bent, voel u dan vrij om uw broek te laten vallen en het water in te lopen. Maak u echter niet al te veel zorgen, veel mensen doen het, dus het is prima.
  5. Cobblers Nude Beach: dit naaktstrand bevindt zich ten noorden van Middle Head, vlak bij Mosman.  Hoewel het in het centrum van Sydney ligt, blijft het strand vrij rustig en krijgt u nog steeds een spectaculair uitzicht op de haven. U zult er zeker enkele tientallen naakte mensen op het strand zien, dat geeft u voldoende zelfvertrouwen om ook het laatste stukje textiel te laten vallen. Hoewel dit een aangewezen naaktstrand is, moet kleding worden gedragen in de omliggende bushland en grasvelden. Het is ook een geweldig gebied om te snorkelen.
  6. Obelisk  Beach: als u op zoek bent naar een kleiner, vrediger en privéstrand, dan is Obelisk Beach een geweldige locatie. Na een flink aantal treden van de parkeerplaats naar beneden gelopen te hebben, komt u bij een stukje zand dat uitkijkt over kalm water en u een prachtig uitzicht op Watsons Bay biedt. 
  7. Resolute Beach: is een prachtig naaktstrand als u op zoek bent naar een klein avontuur voordat u zich gaat ontspannen. Er zijn twee manieren om daar te komen. U kunt naar West Head Look Out in het Ku-ring-gai National Park rijden en vervolgens twintig minuten wandelen. De tweede optie is om te parkeren bij Palm Beach, pak dan de veerboot naar Great Mackerel Beach. Vervolgens moet u nog 20 tot 30 minuten wandelen om het strand te bereiken. Beide opties bieden een prachtig uitzicht en maakt de reis zeker de moeite waard. Dit strand voelt zo afgelegen, alsof u zich bevindt op een verlaten eiland.