Nieuw naaktstrand Uruguay

Dit is het nieuwe strand in Uruguay waar je totale naaktheid kunt beoefenen

De afbeeldingen zijn super verleidelijk voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie of een ontspannen vakantie aan zee. Brede stranden van fijn zand en een ongelooflijke groene omgeving. Dit is La Sirena, een van de twee naturistenstranden die Uruguay heeft. Het is gelegen in de badplaats Aguas Dulces, in Rocha. Het is een echte "ruige diamant" die het ontdekken waard is als je op zoek bent naar rust midden in de natuur.

La Sirena nodigt u uit om te genieten van de natuur in haar puurste staat. Een perfect strand om 's zomers van de zon, het zand en het water te genieten. Het heeft kleine moerassen, lagunes, canyons en dennen- en acaciabergen, perfect voor een wandeling als de dag bewolkt is, of om te genieten van de zonsondergang als de zon ondergaat.

Wat betekent het dat het een naturistenstrand is? "Naturisme is niet hetzelfde als het beoefenen van nudisme, maar het is een activiteit gericht op het genieten van de natuur in zijn meest globale dimensie, waarbij het beoefenen van nudisme is opgenomen als onderdeel van contact met de natuur en als een manier om respect voor de ander op te wekken.

Zoals elk naturistenstrand heeft het zijn eigen regels, die alle bezoekers moeten respecteren. Naast het helpen met het schoonmaken en verzorgen van het strand (zoals op elk ander strand in Uruguay gebeurt), is het belangrijkste om de ruimte en privacy van andere naturisten te respecteren.

La Sirena ligt 2,5 kilometer ten noorden van het strand van Aguas Dulces. Het is te voet bereikbaar, zowel langs het strand als door de duinen. Rustieke houten borden markeren het begin van het strand.

Omdat de belangrijkste waarde van het strand het contact met de natuur en de ongelooflijke rust is, is er in de plaats geen strandwacht, noch herbergen die gastronomische diensten aanbieden.

De grote aantrekkingskracht is de breedte van het strand, het uitstekende water en de spectaculaire groene en wilde omgeving. Deze attracties maken het een echte Uruguayaanse oase van rust die het ontdekken waard is.