Naturisten campings in Bretagne

Bretagne, Frankrijk biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke naturisme vakantie. Naturisme is mogelijk op een van de vele naturisten campings en natuurlijk op de vele naaktstranden. Hieronder een overzicht van de naturisten campings in Bretagne.





  • La Pinède, een 2 sterren camping gelegen op de grens tussen de steden Belz Erdeven en in het departement Morbihan, in het zuiden van Bretagne op zo'n 6 kilometer van een naaktstrand aan de Atlantische Oceaan.
  • Camping Pallieter, een 3 sterren familie camping, La Vie Menier Bourseul. De camping is gunstig gelegen op slechts 4 km van Plancoët en op 12 km van de zee. Op redelijke afstand vindt u 3 naturistenstranden: in Erquy (35 km) , St. Lunaire (25 km) en St. Coulomb (39 km).
  • Camping Les Bruyères d'Arvor. In het zuiden van Bretagne, in de buurt van Lorient, vindt u Camping Les Bruyères d'Arvor, met een totale oppervlakte van 7 ha is het een oase van rust en de wilde schoonheid van de natuur zal u verrassen. Prachtige naturisten stranden vindt u op 20 tot 45 kilometer.
  • Camping Le Bois de Penhoat, Le Bois de Penhoat, 40 route de St Ambroise, 22860 Plourivo.
Naaktstranden in Bretagne vindt u hier.
Nog meer leuke naturisten campings in Frankrijk vindt u hier.