N resort Jamaica

N resort Jamaica
N resort is het nieuwste naturisten complex in Jamaica. N resort is gelegen aan de noordwest kust tussen palmen en aan een wit lang zandstrand  in de buurt van Falmouth. N resort is een tropisch paradijs.
N biedt haar gasten de ultieme privacy en afzondering, een verscheidenheid aan activiteiten, maar ook de mogelijkheid om gewoon te ontspannen in de weelderige tropische tuinen. N biedt een uitgebreid all-inclusive pakket, top restaurants( Italiaans en grill restaurant) , onbeperkt premium dranken, fitnessfaciliteiten,  watersporten, snorkelen en live entertainment op het resort. Het resort bevindt zich overigens op slechts 35 minuten van de luchthaven van Montego Bay. U heeft tal van mogelijkheden om te ontspannen, er is een zwembad met glijbaan, u kunt naakt beachvolleyballen, er zijn pool en tafeltennis tafels, diverse bordspellen, zelf danslessen en darten behoren tot de mogelijkheden. Tot in de late uurtjes zorgen een disco, zangers, dansgroepen, acrobaten, limbo, vuurspuwers en slangenmensen voor het nodige vermaak.  De kamers en suites zijn perfect uitgerust veelal gelegen aan of dichtbij de zee. Het is in een woord een geweldige plek, om in Jamaica te relaxen en genieten van de zon. U kunt overigens reserveren vanaf de minimale leeftijd van 18 jaar en uitingen van seksuele activiteit zijn volgens de huisregels niet toegestaan.

Jamaica is een tropische oase, een perfecte service en altijd die stralende lach. In Jamaica vindt u enkele van de beste Adult only resorts (kleding optioneel), in de wereld. Naast het bovengenoemde N resort en Hedonism II kunt u voor al uw wensen terecht in de kleding optioneel resorts zoals: Breezes (Grand Negril), Couples Tower Island (Ocho Rios), Couples (Negril).