Naturisme op Sint Maarten


Een naturisme vakantie in het Caribisch gebied, dat wil toch iedereen. Op het Caribische eiland Sint Maarten / St. Martin vindt u zowel grote als kleine naturistenstranden. Het oostelijke deel van Orient Beach is het belangrijkste naaktstrand. Op de kleine eilandjes Green Key en Tintamare is naakt zonnen toegestaan. Op Sint Maarten schijnt de zon 365 dagen per jaar en dan wilt u na uw vakantie toch niet terugvliegen met een witte zwembroek op uw lichaam. Wie wil er nou naar ieder bad rondlopen met natte badkleding? Uw huid droogt in enkele minuten in de zon. Tijdens uw naturisme vakantie hoeft het u aan luxe niet te ontbreken, zelfs niet aan een strandvilla. Het naturisten vakantiehuis Ocean Beach Paradise gelegen aan Dawn Beach, heeft zelfs een privé zwembad voor u. U geniet van uw vakantie in het Caribisch gebied twee keer, in de ochtend geniet u van het fantastisch uitzicht vanuit uw strandvilla en 's middags als u rijdt naar het naaktstrand Orient Beach.
In het Papagayo restaurant  dansen de gasten naakt tijdens het diner bij live muziek. Dineren kunt u overigens in Sint Maarten in één van de 400 restaurants. Daarnaast kunt u uw geluk in een van de 14 casino's proberen. De belangrijkste attractie van Orient Beach is het naakt strand gelegen aan de zuidkant van het strand en 's werelds beroemde Club Orient ("Club O"). Kleding is optioneel voor de club. Op het noordelijke uiteinde van het strand is men wat meer gekleed, vooral in de buurt van de hotels, maar in feite kunt u naakt zonnebaders overal tegenkomen. De meeste naakte mensen treft u echter bij Club Orient. Orient Beach bestaat eigenlijk uit vijf belangrijke stranden, genaamd de 5 sterren stranden van Orient Beach: Kontiki, Kakao, Bikini Beach, Waikiki en Coco Beach. Ze zijn vernoemd naar hun respectievelijke strandbars en liggen naast elkaar. Orient Beach is de meest ontwikkelde, de meest populaire en drukste strand van het eiland. Het 2 km lange witte poederstrand wordt door een rif beschermd tegen de golven van de Atlantische Oceaan. Het gebied is uitermate geschikt om te snorkelen. Het strand is bekend om haar natuurlijke schoonheid en het naturisme.
Op het strand heeft u diverse watersportmogelijkheden waaronder parasailing, waterskiën, jetskiën en snorkelen. Eigenlijk is er non stop actie. De baai wordt omgeven door bars, restaurants, hotels, resorts, restaurants, boetiekjes en winkels. Nog één tip, de zon in het Caraibisch gebied schijnt erg krachtig, dus vergeet vooral niet een goede zonnebrand crème.