Naakt en gay vriendelijke stranden in Florida

The Island House
Florida is al lange tijd een van de top vakantiebestemmingen voor zowel nudisten en homoseksuele koppels.
Met een kustlijn van meer dan 1200 mijl is het geen wonder dat Florida zon aanbidders uit de hele wereld reizen naar de gouden Florida kust.
Hier vindt u een lijst van vijf van de meest naakt en gay-vriendelijke stranden en resorts in Florida. Florida misschien een overweging waard als uw volgende vakantie bestemming. Ongeacht uw levensstijl en uw eigen comfort zone, waarbij u zich het gemakkelijkst naakt toont, Florida is geschikt voor iedereen.

  1. Haulover Beach: Haulover Beach is een ongelooflijk populaire bestemming voor homo-paren en individuen. Het kleding optioneel strand kent diverse voorzieningen, zoals douches en badkamers, picknickplaatsen en strandwachten. Tijdens de Nationale Naakt Week, jaarlijks in de maand juli, worden er diverse festiviteiten gehouden. Op dit strand kunt u heerlijk naakt zonnen.
  2. Playalinda Beach : Playalinda strand is een strand dat is gelegen in het Cape Canaveral National Seashore. Het strand is toegankelijk voor het publiek van 06:00 uur tot 18:00 uur, entree hoeft u niet te betalen, u betaalt slechts voor het parkeren van uw auto. Hoewel het aantal voorzieningen beperkt is, genieten op zaterdag gemiddeld zo'n 100 bezoekers van het strand en de zon. Dit strand is overigens niet alleen populair bij gays, vooral in het weekend komen veel naturisten naar Playalinda Beach. De sfeer is uitstekend:  duidelijk een sfeer van leven en laten leven.
  3. The Island House: The Island House is een mannelijk naakt resort gelegen in Key West. Dit resort is geschikt voor de homoseksuele gemeenschap en beschikt over een spa, een fitnessruimte, een restaurant en een schitterende zwembad. Hoewel het resort niet is gelegen naast een naaktstrand, kunt u wel deelnemen aan een gay only, naakt zeiltocht. Andere mogelijke activiteiten in The Island House zijn snorkelen, een gratis happy hour en de hele nacht is de speciale video kamer geopend. The Island House, heeft tal van goede recensies ontvangen en wordt vaak aangemerkt als één van de beste naakt gay resorts.
  4. The Equator: is een resort voor mannen, gay vriendelijk, kleding optioneel  in Key West. Slechts een korte uitstapje naar de levendige gay wijk in Duval Street. De gasten kunnen genieten van een naakte duik in het schitterende zwembad, of van een wilde nacht in de stad in een van de vele clubs. Een populaire vakantiebestemming, The Equator staat bekend om zijn uitstekende personeel en aandacht voor detail. Veel homoseksuele koppels hebben opgemerkt dat ze zich nooit meer thuis en comfortabeler dan in dit resort hebben gevoeld. Whirlpools, Italiaanse tegel baden en met aandacht voor architectuur en design, geldt voor The Equator comfort voor haar gasten als hoogste prioriteit.
  5. Big Ruby's Guesthouse: Big Ruby's Guesthouse ligt in de gay-wijk van Key West. Dit resort is kleding optioneel en is voorzien van zes afzonderlijke gebouwen in een tropische sfeer.  Er is een zwembad dat wordt omgeven door prachtige planten en palmbomen, evenals een groot zonneterras tuin en een spa. Het resort kent diverse kamers, waar u alleen, met z'n tweeën of in de speciale kamers zelfs met zes personen kunt verblijven. 
Een vakantie in Florida betekent niet, dat u vele pretparken moet bezoeken en thuis komt met dure souvenirs. Voor individuen en koppels op zoek naar homo-vriendelijke en naakt stranden is er in Florida voldoende keuze. Of u nu op zoek bent naar rustige vakantie of wilt stoeien met gelijkgestemde individuen, Florida's stranden en resorts hebben veel te bieden. Als een van de meest homovriendelijke staten in de VS, groeit Florida als nummer één vakantie bestemming.