Naturisme op La Palma

Naturisme op het eiland La Palma is een ideale combinatie het hele jaar door. Het is geen toeval dat het eiland La Palma in de volksmond bekend onder de pakkende naam Isla Bonita, een prima bestemming is als u graag naadloos bruin wilt worden.
Zijn landschappen, donker en fijn zand en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden Celsius maken dit eiland tot een ideale naturisten bestemming. Zowel in de zomer- als in de winter- maanden kunt u op dit eiland onvergetelijke dagen doorbrengen. Er is geen betere manier om te genieten als naturist dan op op dit Canarische paradijs. Bent u ook benieuwd waar u in volledige naaktheid kunt genieten op Isla Bonita?.
Hieronder vindt u de stranden waar u zich officieel vrij kunt ontdoen van uw zwembroek of bikini.
De naaktstranden op La Palma zijn:
Het strand genaamd Playa de Las Monjas is gelegen in de gemeente Los Llanos de Aridane, het schone strand is zo'n 50 meter lang en 3 meter breed (zand en keien). Voor dit strand kunt u het best accommodatie zoeken in Puerto de Naos. Het strand heet eigenlijk Playa de Pesquero Alto, maar is bij een ieder bekend onder de naam Playa de Las Monjas.
Het strand genaamd Playa de los Guirres, is gelegen in de gemeente Tazacorte. Het strand is zo'n 400 meter lang en 8 meter breed, het bestaat uit donker zand en grind. Dit strand beschikt over diverse faciliteiten, u kunt er iets eten en drinken en leren surfen.
U kunt dit strand gemakkelijk bereiken te voet of met de auto. Er is trouwens een parkeerplaats aanwezig. Als u niet beschikt over een auto, kunt u ook de bus nemen. Overnachten kunt u in Tazacorte. Het strand Playa de los Guirres is in de volksmond bekend onder de namen Playa del Volcán of Playa Nueva. Het is vooral bekend en populair onder watersporters.