Gay naaktstrand Lissabon

Ontdek een van de beste homo en naaktstranden van Europa, strand 19 is een gay naaktstrand dat deel uitmaakt van een beschermd natuurgebied. De naam is afgeleid van het gebied rond de toeristische treinhalte nummer 19 naar het strand. Beach no 19 is het meest populaire strandgedeelte onder homo's gelegen aan de Costa da Caparica, dat officieel een naaktstrand is, maar u kunt ook uw zwembroek, badpak of bikini aanhouden.

Strand 19.
Dit prachtige gedeelte van het strand is waar de homoseksuele gemeenschap van Lissabon samenkomt waar naakt zonnen is toegestaan.
Het strand 19 ligt op ongeveer 30 km ten zuiden van het centrum van Lissabon,  in het midden van een lange zandstrand bekend als de Costa da Caparica. Ten noorden van het strand 19 ligt Playa da Bela Vista, ook bekend als het strand 17. Op dit strand vindt u een bar, het dichtstbijzijnde restaurant en een plek om uw auto te parkeren. Iets ten zuiden van strand 19 vindt u het strand Fonte da Telha, ook hier kunt u streeploos bruin worden, hier vindt u ook parkeergelegenheid en restaurants.

Wanneer kunt u het beste deze stranden bezoeken. U kunt genieten van prachtige dagen op het strand van mei tot oktober, maar april en november kent ook een aantal aangename dagen. Neem zonnecrème en een zonnescherm en drankjes en hapjes mee, uw zwembroek kunt u thuislaten, maar als u op alles voorbereid wilt zijn kunt u beter .........meenemen. Het strand 19 is de perfecte plaats om te zonnebaden,zwemmen en te cruisen en nieuwe vrienden te maken. Neem een drankje aan de bar en kijk naar de zonsondergang. Op de drukste dagen kunt u drankjes en snacks kopen op het strand. De achtergrond van de duinen en bossen is niet alleen mooi, maar ook ideaal om te cruisen. Gays uit heel Europa, maar ook uit andere landen komen graag naar strand 19. 

Als u wilt zwemmen let altijd goed op de vlaggen, de Atlantische Oceaan kan gevaarlijk zijn.

Neem het treintje tijdens het seizoen aan het einde van de promenade (€ 5,-retour) en het zal u 8 kilometer ten zuiden naar rustige stranden brengen. De trein heeft in totaal 21 haltes. Stop bij halte 19 ook bekend als het strand Bela Vista, hier begint het naaktstrand, wereldberoemd voor het meest populaire gay strand van Portugal. 

De online krant Gay Star News koos strand 19 aan de Costa da Caparica, als een van de 11 beste in de wereld voor LGBT toerisme.