Gay vriendelijke naaktstranden in Spanje

Ontdek de grote LGBT-gemeenschap en de verschillende schilderachtige homo- naaktstranden van Spanje.
Hieronder vindt u de heetste homo naaktstranden in Spanje, LGBT-locaties en Spaanse Gay Hot Spots!


  • Mar Bella Gay & Nudist Beach - Barcelona. Vanaf begin mei wordt dit strand in de zomer een levendige gay-hotspot in Barcelona. Omdat het het populairste homostrand van de stad is, trekt het talloze jongens en naturisten aan die graag van de zon genieten in een omgeving met gelijkgestemde mensen. Het strand van Mar Bella ligt een eindje van het centrum van Barcelona, ​​maar is zeker een bezoek waard. Ook op 5 minuten lopen van het strand, vindt u Rambla del Poblenou, met zijn vele cafés en restaurants, ideaal om te bezoeken na het zonnebaden.
  • Playa Es Cavallet - Ibiza. Playa Es Cavallet is het officiële naaktstrand van Ibiza, maar heeft door de jaren heen tot een levendige gay-scene en een populaire cruising spot ontwikkeld. De homobuurt van het strand ligt tegenover het restaurant 'Chiringray', dat bijna uitsluitend homo bezoekers kent. Deze Gay Hot Spot bevindt zich het verst van de belangrijkste parkeerplaats van het strand. Ligstoelen en parasols zijn aanwezig, maar kom niet te laat aan, want de plaats heeft de neiging erg druk te zijn tijdens de middag.
  • Maspalomas Sand Dunes Gay Beach - Gran Canaria. Als u uw gay-vakantie doorbrengt op Gran Canaria, kunt u het populairste homostrand van de regio, Maspalomas Sand Dunes niet missen. Een clothing-optional strand,is gelegen tegenover de strandbar ‘Hut 7’.Deze bar biedt broodjes, drankjes en alles wat u nodig heeft. Prijzen zijn echter niet goedkoop. Het schilderachtige, bosachtige achterliggende gebied en de diepe duinen zijn een populaire cruiseplek voor zowel de lokale bevolking als de vele toeristen. Vergeet dus niet om voldoende water en ... mee te nemen als u op zoek bent naar avontuur.
  • Playa de la Tejita - Tenerife. Een lang zandstrand in Tenerife, dat populair is bij de homo scene. Het ligt dicht bij de luchthaven van Tenerife, het is een mooi naturistenstrand met 'Blauwe Vlag' aan de rechterkant van het eiland. Ligstoelen, schaduw en een gratis parkeergelegenheid is aanwezig,  maar u dient wel drankjes en snacks mee te nemen. Playa de la Tejita is populair, zowel bij toeristen als bij de lokale bevolking!
  • Guadalmar strand - Malaga. Een schilderachtig strand dichtbij de luchthaven van Malaga, een perfecte locatie om te bezoeken, zelfs vlak voordat u weer naar huis vliegt. Gematigde uitzichten en vrij rustig, dit strand is ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon als  naturist, terwijl u ook kunt genieten van een ongedwongen flirt. 
  • Beirola / El Gato Paseo Maritimo - Torremolinos. Wanneer u in Torremolinos bent, kunt u deze Gay Beach-locatie niet missen.  Talloze regenboogvlaggen markeren het gebied, dat de LGTB-gemeenschap verwelkomt. Het homostrand ligt direct aan de Paseo Maritimo, tegenover twee bekende plekken, de El Gato Lounge en de EDEN Beach Club. Dit betekent dat u drankjes, sandwiches, hamburgers en zelfs tapas kunt bestellen. Ligstoelen en schermen laten u comfortabel zonnen.