Hotels nabij naturistenstrand Nueva Umbria Costa de la Luz

Hotel Fuerte El Rompio, dit ecologische hotel ligt aan de Costa de la Luz, naast het natuurgebied Río Piedras. Het hotel biedt uitzicht op zee en heeft een spa, zwembaden voor volwassenen en kinderen, en een groot zonneterras.





La Casa de la abuela ligt in El Rompido en biedt accommodatie met gratis WiFi en airconditioning. Deze accommodatie aan het strand beschikt over een terras met uitzicht op de zee en het natuurgebied Marismas del Río Piedras.





Precise Resort El Rompido-The Hotel, de spa van het Rompido heeft een binnenzwembad, Turkse baden en een sauna. Behandelingen omvatten massage en gezichtsbehandelingen.





Life Apartments El Rompido ligt in Altos El Rompido, op 1 km van het strand en de jachthaven van El Rompido. Het biedt moderne appartementen met een gemeenschappelijk zwembad en paddletennisbanen.






Precise Resort El Rompido-The Club,  ligt op een aantrekkelijk terrein en heeft overal een eenvoudige, stijlvolle inrichting. Elk appartement met airconditioning heeft een kitchenette en een ruime zithoek. In het hele gebouw is gratis WiFi beschikbaar.




Duplex en Paseo Maritimo ligt in El Rompido, op minder dan 1 km van het naturistenstrand Nueva Umbria.

De accommodaties zijn voorzien van airconditioning, tegelvloeren, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis WiFi, een kledingkast, een woonkamer, een uitgeruste keuken, een terras en uitzicht over de rivier.




Hotel San Miguel ligt in het dorp El Rompido, op slechts 20 minuten rijden van Huelva en de grens met Portugal. Dit landelijke toevluchtsoord wordt omgeven door 6 hectare aan dennenbos.






SENTIDO Garden Playanatural - Adults Only ligt op een mooi terrein met uitzicht op de monding van de rivier Río Piedras. Deze accommodatie beschikt over een spa en een buitenzwembad. Het biedt ruime kamers met een balkon. U kunt gebruikmaken van gratis WiFi.




ARCA DE BUEY LA RESERVA biedt accommodatie met airconditioning en een balkon in El Rompido. Deze accommodatie ligt aan het strand en beschikt over een terras.





Mirador 39 ligt in Cartaya en biedt accommodatie met een eigen zwembad en privéparkeergelegenheid. Het appartement biedt uitzicht op het zwembad en ligt op 44 km van Isla Canela.






LOTANDVIC LUXURY APARTMENT biedt accommodatie in Cartaya met gratis WiFi en uitzicht op het zwembad. Het beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, een tuin en een terras. De accommodatie met airconditioning ligt op 16 km van Punta Umbría..








Playa de Nueva Umbría, Huelva – Witgoud zandstrand dat zich 12 kilometer uitstrekt, een paradijselijke plek waar vele naturisten je al voor zijn gegaan. Dat heeft te maken met het feit dat het zich op een bijzondere locatie bevindt, namelijk aan de rand van het natuurgebied Marismas de Piedras en Flecha de El Rompido. Toegang tot het strand is bij het dorpje Antilla of per boot vanuit de haven van El Rompido. Parkeren kan bij het strand, maar wees er vroeg bij!