Naturisme meren in Nedersaksen

Naturisme aan een meer in Nedersaksen de zon schijnt, het water lacht en uw kleding valt. Een streeploos bruine kleur en een schaamteloos lichaamsgevoel, het voelt als een zegen de vrije tijd aan het meer. Desalniettemin moeten naakte zonaanbidders ervoor zorgen dat ze aan een meer verblijven waar naturisme officieel is toegestaan ​​of op zijn minst wordt getolereerd. Op deze pagina presenteren we meren in Nedersaksen waar naturisten niet bang hoeven te zijn voor heimelijke blikken, maar volledig vrij kunnen ontspannen in de zon!

Bij de Heidbergsee zijn eigenlijk aparte gedeelten voor naturisten en textielliefhebbers, maar deze zijn niet officieel en er wordt niet altijd rekening mee gehouden, want het kan niemand iets schelen als iemand streeploos bruin wil worden in het textielgebied. Voorzichtigheid is echter geboden bij het zwemmen, er zijn verraderlijke draaikolken in het midden van het meer.

Naturisme heeft een lange traditie aan de Oldenstädter See: ​​sinds lange tijd wordt hier naturisme beoefend  en hoewel niet officieel aangegeven, wordt het door iedereen getolereerd. Hier geldt echter hetzelfde: houdt rekening met elkaar, een deel van het strand is een officieel textielstrand. Naakt zwemmen en zelfs surfen is op dit meer geen probleem.

Midden in de Salzgittersee ligt een heel mooi eiland, waarop naturisme zich inmiddels heeft gevestigd. Omdat het meer uit een grindgroeve is voortgekomen, is het water erg helder en schoon. Het meer is erg populair bij homo naturisten, dus het aandeel mannen onder de bezoekers is vrij hoog.