Corralejo Fuerteventura naturisme

 

De populaire badplaats Corralejo is dé badplaats van Fuerteventura. Het oorspronkelijke vissersdorpje is uitgegroeid tot een heerlijke badplaats voor strandliefhebbers en watersporters. De prachtige stranden en de vele zonuren maken Corralejo een ideale locatie voor een heerlijk verblijf. De badplaats is geschikt voor jong en oud en u hoeft zich hier niet te vervelen. U vindt er gezellige restaurants, bars en terrasjes met een authentieke sfeer, de rest van het straatbeeld wordt voornamelijk bepaald door hotels en appartementencomplexen. Door het verbod op hoogbouw blijft het gevoel van massaliteit weg. De vele kleuren, boogconstructies en torentjes geven het geheel een gemoedelijke uitstraling.

Op de stranden net buiten Corralejo geldt de regel dat kledij optioneel is, wat ervoor zorgt dat toeristen niet meer opkijken van nudisten op het strand. Hoewel Corralejo officieel geen naaktstranden telt, worden het strand aan de duinen van Corralejo en La Cala de Cotillo gezien als naaktstranden. La Cala de Cotillo is het populairst van de twee en ligt op zo'n 20 minuten rijden van Corralejo. De stranden meer naar het zuiden toe zijn meer afgelegen en daardoor misschien beter geschikt voor naturisten.

De mooiste stranden van Fuerteventura bevinden zich echter op het prachtige schiereiland Jandía. Een fantastisch kustlandschap met zoutmoerassen, zandduinen en verschillende verborgen baaitjes ligt hier op je te wachten. De populairste naaktstranden in de omgeving zijn Playa Barca, Playa de Sotavento en Playa de Butihondo.

Corralejo heeft prachtige zandstranden waar het met een boekje en een drankje heerlijk vertoeven is. Het populairste strand ‘Flag Beach’ ligt achter de duinen van Corralejo en is vooral geliefd bij wind- en kitesurfers en gezinnen met jonge kinderen. Het strand loopt hier langzaam af in zee en dat maakt het ideaal voor families. Wat verder naar het zuiden vindt u het strand Playa de Pozo wat veel wordt gebruikt door naturisten. In de haven ‘Puerto de Corralejo’ heerst een gezellige bedrijvigheid van vele vissersbootjes en zeiljachten die in- en uitvaren. Slenter op uw gemak langs de winkeltjes in het centrum. Overdag is het grootste deel van de toeristen op het strand te vinden, maar in de avonduren komt het nachtleven op gang en kunt u na een restaurantbezoek tot in de late uurtjes stappen in de bars en discotheken. Boek nu snel een goedkope vakantie naar Corralejo en beleef een onbezorgde fijne tijd.

Accommodaties Corralejo Corendon

Accommodaties Corralejo De Vakantiediscounter

Accommodaties Corralejo Sunweb

Accommodaties Corralejo TUI

Accommodaties Corralejo Booking