Naturisme vakantie in Canada

Wreck Beach Canada
Wreck Beach is het eerste officiële naaktstrand in Canada en een van de grootste naaktstranden in de wereld. Het strand is populair bij toeristen van over de hele wereld. Het strand wordt elk jaar bezocht door ongeveer 500.000 bezoekers. Misschien dat u denkt dat naakt zonnen nog steeds zeldzaam is, komt u bedrogen uit. In de Verenigde Staten zijn er al meer dan 40 miljoen mensen die de voorkeur geven om tijdens hun vakantie een te zijn met de natuur en de zon willen voelen op hun naakte huid. 

Wreck Beach is een zeer populaire en gewoon een perfecte plek voor alle liefhebbers van het naturisme. Bovendien is Wreck Beach in Vancouver in Canada een heel bijzonder naakt strand, het is immers één van de grootste naaktstranden van de wereld. De populariteit van het strand onder de liefhebbers van het naturisme is enorm. Iedereen voelt zich comfortabel op het strand en kan zowel actief als passief zijn tijdens zijn of haar vakantie. Gewoon liggen in de zon, een parasol en stoel huren en genieten. daarnaast kan de actieve vakantieganger deelnemen aan allerlei spelletjes volleybal, jeu de boules en cricket. 

In het weekend en tijdens de vakantie worden er vooral door lokale muzikanten concerten georganiseerd. Bodypainters proberen uw lichaam te versieren, kinderen spelen op het strand.  Ja u leest het goed, het strand is een zeer populaire plek voor gezinnen met kinderen. Het strand kent vele faciliteiten: beveiliging, EHBO, parkeer mogelijkheid, badmeester, een kop koffie of snack wordt aangeboden op het strand en winkels vindt u op 5 minuten wandelen. Misschien is Canada en Wreck Beach niet uw eerste bestemming , waarbij u denk aan naturisme vakantie, maar het strand met een lengte van 7,8 km (clothing optional) en bezoekers uit meer dan 150 landen maken het zeker tot een bijzondere ervaring.