Gay vriendelijke naaktstranden in Frankrijk

Natuurlijk zijn de gay vriendelijke stranden in Zuid Frankrijk bij iedereen een begrip, maar ook hier kunt u nog vele onbekende stranden ontdekken. Zelfs het binnenland van Frankrijk heeft dankzij de talrijke meren en rivieren vele stranden te bieden.
Hieronder heb ik een gay vriendelijke strandenlijst samengesteld, waar er zeker één in de buurt van uw favoriete vakantiebestemming ligt.
Ain, Rhône-Alpes: Port Galan gelegen in de buurt van Lyon, vanaf Lyon neemt u de snelweg richting Genève. Neem de afslag naar Balan en volg de borden naar Saint Maurice de Gourdan en vervolgens naar Port Galan. Direct na de brug over de Ain, linksaf naar het strand.
Alpes- Maritimes, Riviera: Coco Beach, Nice, ter hoogte van de  Avenue Jean Lorrain, richting zee en u bereikt het strand genaamd Coco Beach. Daarnaast bij de havenpier van Nice vindt u een naaktstrand in de buurt van de vuurtoren. De rotsen bij Cap de Nice, vanuit het restaurant bij Coco Beach Boulevard Franck Pilatte gaat u richting zee, nabij de rotsen.
Het strand van Saint-Laurent d’Eze is gelegen tussen Nice en Monaco, bij de afslag Eze, ligt het strand van Saint - Laurent d'Eze tussen de bomen in de omgeving van het hotel Cap Este.
Strand van La Batterie in Cannes. Net buiten Cannes richting Antibes vindt u kort voor La Batterie, vindt u het naturistenstrand tussen de rotsen. Toegang via een brug bij het ​​spoor naast een verlaten villa.
Île Sainte - Marguerite, Cannes, het strand bevindt zich bij een rotsgroep tegenover het Ile Sainte- Honorat.
La Napoule, Théole-sur-Mer, nabij Cannes. Intieme kleine inham tussen de rotsen van de Côte d'Azur.
Ardennen: Lac de Bairon, Le Chesne, in de buurt van het Ardennen kanaal gelegen meer met een aantal gay stranden aan het meer. Vanuit de Sedan volgt u de D977 naar Le Chesne.
Lac de Vieilles Forges Revin. Tussen Charleville - Mezières en Revin, in de richting van het bos museum van Renwez. Gay strand aan het meer, in de buurt van de parkeerplaats.
Aube, Champagne - Ardennen: Lac D’Orient, neem de N19 in de richting van Bar - sur - Aube tot Lusigny - sur - Barse. Als u eenmaal links de afslag  D1 richting Géraudot heeft genomen, passeert u aan de rechterkant het strand van Lusigny. Het gay strand strekt zich uit langs de oever van het meer.
Aude, Languedoc - Roussillon: Étang de Pissevaches, Les Cabanes de Fleury. Tussen Les Cabanes de Fleury en Saint - Pierre - sur - Mer, direct achter de naturisten camping vindt u het strand.
Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte-d’Azur: Calanque de Port-Pin, Cassis.  In de buurt van Marseille ligt de rotsachtige baai van Port-Pin, direct bij de parkeerplaats van Port-Miou.
Cap Canaille, Cassis, iets ten oosten gelegen van Cassis.
La Pointe Cacau, Cassis, het uiterste punt richting de zee, een paar kilometer ten westen van Cassis.
Rocher du Liouquet, La Ciotat: Via de D550 naaar La Ciotat, in het dorp richting het restaurant Le Revestel. Het zandstrand vindt u onder de kliffen.
Calanque de Sugiton, Marseille. U bereikt de rotsachtige baai van Sugiton o.a. met bus lijn 21. Bij de laatste halte volgt u het pad naar het strand.
Callelongue, Marseille: gelegen aan de kust ten zuidoosten van Marseille neem bus lijn 20, ook hier bij de laatste stop volgt u het pad naar het strand.
Mont-Rose, Marseille: In La Madrague de Mont Redon, in de buurt van het eindpunt van bus lijn 29, ligt het strand van  Mont-Rose.

Leuke naturistencampings in Frankrijk vindt u hier.