Naaktstrand Roemenië

Roemenië behoort ongetwijfeld tot de landen waarbij u wellicht niet direct denkt aan naturisme en waar het vinden van een naaktstrand kan worden vergeleken met het vinden van een speld in een hooiberg. Dit laatste moet ook ik bekennen, maar tocht biedt het prachtige Roemenië een naaktstrand, waar u als naturist heerlijk kunt genieten. Ik zal het geheim maar snel verklappen. Het speelt zich allemaal af in Vama Veche een plaats aan de Zwarte Zee in Roemenië.
Een blauwe hemel, fijn zand, zandkastelen, golven, gezellige bars, rockmuziek en goed gehumeurde mensen. Dit is Vama Veche in Roemenië. Vama Veche in Roemenië is mijn favoriete badplaats voor mij is het altijd een geweldige ervaring om daar te zijn. Roemenië kent veel populaire badplaatsen, maar Vama Veche in Roemenië, kort voor de Bulgaarse grens is heel bijzonder. In Vama Veche staan geen grote hotels aan het strand, maar restaurants en bars, die tot diep in de nacht zorgen voor een heerlijke sfeer. Populair is het wild kamperen op het strand. Zelfs naturisten kunnen ongestoord zonnebaden in Vama Veche. Naturisten begeven zich graag naar het noordelijke gedeelte van het strand, waar het nog rustiger is. Het brede strand in Vama Veche biedt veel ruimte, zwemmers en zonaanbidders verdelen zich over het strand. Iedere bezoeker kan hier een plekje vinden op het strand. Genieten kunt u alleen, met vrienden of uw partner er is ruimte genoeg voor iedereen. 
De kinderen houden van dit brede strand om zandkastelen te bouwen.
Huur gewoon een strandstoel en droom weg, kijk naar de blauwe luchten en luister naar de steeds schuimende, deinende zee. De Zwarte Zee bij Vama Veche is ideaal om te zwemmen, de aanwezige reddingsdienst zorgt voor uw veiligheid. Op sommige dagen kunt u zelfs dolfijnen zien springen uit het water. Genoeg van het zwemmen en zonnen, kleurrijke kraampjes bieden alles voor een dagje strand, ( boeken, handdoeken, souvenirs, badkleding en heerlijke hapjes). Een heerlijk gevulde honing meloen met ijs en vruchten is een lekkere traktatie, die u alleen vindt in Vama Veche.
Accommodatie is ruimschoots aanwezig en een gemoedelijke comfortabele kamer is nog steeds goedkoop. In het Marina park kunt u ook kamperen.

Vama Veche is vooral populair bij de jongere toerist, maar eigenlijk geliefd bij iedereen. Vama Veche in Roemenië, doet u snel de sleur van het dagelijkse leven vergeten. Vama Veche is gewoon uniek, waarbij u toch en wellicht niet verwacht ook als naturist uw bestemming heeft gevonden in Roemenië.