Naturisme vakantie Oostduinkerke



In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvaux museum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!.

Een vakantie in Oostduinkerke betekent betekent een pauze nemen,of u nu alleen reist of met uw gezin. In Oostduinkerke kunt u uw dagelijkse routine loslaten. 

Oostduinkerke biedt ook tal van rustige fietspaden door de duinen en de polder, daarnaast zijn er de prachtige wandelpaden.

Maak kennis met het fascinerende vissersleven. Verzend zelf morse codes en beleef een (bijna) echte storm. Alles over vis, vissers en de visserij is te vinden in het Nationaal Visserijmuseum van Oostduinkerke. Het museum heeft prachtige decors en een rijke kunstverzameling. 

Wist u dat de Westhoek/West-Vlaanderen een zeer rijke geschiedenis heeft? Duik in de geschiedenis van de omgeving en ontdek meer over de Eerste Wereldoorlog.

Binnen een straal van 50 km bevinden zich prachtige steden als Oostende, Brugge, Diksmuide, Ieper, Veurne, Duinkerke en Calais. Winkels, restaurants, musea, zee, strand en bezienswaardigheden zijn op wandel- en fietsafstand.

Maar waar kunt u nu alle stress van uw laten afglijden en genieten van de rust, dat kan in Sea Nat. Sea Nat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. Ook als startende naturist bent u  van harte welkom. Sea Nat biedt u ontspanning en beleving en een gevoel van thuis.
Sea Nat is een besloten resort met twee luxe verblijven.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie, kijk dan op de  website van Sea Nat.

Sea Nat is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 200 m afstand is een bushalte, waarvandaan bussen vertrekken naar station Oostende en station Koksijde. Beide bussen hebben een goede aansluiting met de kusttram, die langs de gehele Belgische kust rijdt (van de Franse grens tot aan de Nederlandse grens).