Naturisme meren in Noordrijn-Westfalen Duitsland

Naturisme meren in Noordrijn-Westfalen, de zon schijnt, het water lacht en uw kleding valt. Een streeploos bruine kleur en een schaamteloos lichaamsgevoel, het voelt als een zegen de vrije tijd aan het meer.

Desalniettemin moeten naakte zonaanbidders ervoor zorgen dat ze aan een meer verblijven waar naturisme officieel is toegestaan ​​of op zijn minst wordt getolereerd.

Hieronder vindt u een overzicht van de meren in Noordrijn-Westfalen waar naturisten niet bang hoeven te zijn voor heimelijke blikken, maar volledig vrij kunnen ontspannen in de zon!

De Heider Bergsee maakt deel uit van recreatiegebied Ville waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of zwemmen in een van de vele meren. Aan de heidekant van het meer (tegenover het zwembad) ligt een grasveld waar ongestoord naakt kunt zonnen. Bij het zwemmen moet u echter kleding dragen, aangezien u het pad langs de rivier moet passeren.

De Offlumer See is nog grotendeels onbekend bij naturistenvrienden, helemaal ten onrechte. Omdat er hier niet alleen tal van mogelijkheden zijn om naturisme te beoefenen, wordt het ook door zwemmers getolereerd.

De Auesee biedt alles wat een goed meer maakt. Te beginnen met grote parkeerplaatsen en een groot gazon om te zonnebaden tot helder water en fijn zand. Naturisme wordt aan dit meer getolereerd, als u buiten de textielgebieden wilt liggen, vindt u altijd een geheime plek. Waarschuwing, op mooie dagen kan het erg druk worden op en rondom het meer.