Naaktstrand Ecuador


 Playa Escondida: Het eerste naaktstrand ligt in Esmeraldas in Ecuador.

Gelegen in “Playa Escondida” in Galera (ten zuiden van de groene provincie), is de toegang alleen via de rivier, hoewel de zeeroute kort is, biedt het een natuurlijk paradijs van ongerepte stranden en onmisbare zonsondergangen.

Een toeristisch alternatief is geboren en is de afgelopen jaren populair geworden: “Toerisme voor nudisten” in Playa Escondida, en werd het eerste naaktstrand en naturisten accommodatie in de provincie Esmeraldas in Ecuador.

Casa Gio nudista beach heeft plannen vanaf $95 per persoon en $190 per stel per nacht, het aanbod kent een strikte privacy controle, filmopnames zijn niet toegestaan ​​en het toeristische aanbod wordt vanwege zijn aard niet gepromoot.

Voor toeristen is Esmeraldas altijd aantrekkelijk geweest, omdat je in deze regio kunt genieten van de goddelijke stranden en de rijke kustkeuken. Nu is er nog meer te bieden: welkom in het naturistenhuis en op het strand.

Naaktstrand?

Baden, helemaal naakt naar buiten gaan, precies zoals je ter wereld bent gekomen, ook al is het op het strand? Het is een puur publiek schandaal. Plaatsen in de wereld waar dit werd toegestaan, werden beroemd als bestemmingen waar het toerisme floreert. In navolging van de wereldmode wordt in Ecuador het eerste naturistenhuis en -strand geopend, waar je met blote huid in het oceaanwater van het zwembad kunt stappen en de streling van de natuur kunt voelen zonder enige afleiding of vooroordelen en zonder afgekeurd te worden. Het ligt redelijk dichtbij het verborgen strand, midden in de ongerepte natuur met tropische flora en fauna.

Conservatief Ecuador

Het is duidelijk dat er in Ecuador veel conservatieve mensen zijn die een dergelijk openbaar lichaam dat op naturistenplaatsen is toegestaan, afwijzen. De pers hoopt duidelijk dat deze situatie en de algemene mentaliteit over deze kwestie in de loop van de tijd zullen veranderen, dus verwacht dat de ontwikkeling van plekken waar je naakt kunt ontspannen niet alleen autochtone toeristen maar ook buitenlanders zal aantrekken.

Vrije meningsuiting wordt populair onder jongeren en zelfs volwassenen. Dit contingent had voorheen geen andere keus dan naar andere landen te reizen om zich vrij en ongehinderd te kunnen uiten, maar nu kunnen ze in Ecuador blijven met dit nieuwe alternatief.